• open panel

Jag som förälder

Hur utvecklar jag min föräldraroll?

5 x 3 h

Vill du utveckla och reflektera över din roll som förälder? Vill du utvecklas som människa? Vad är en bra förälder.? Ständigt dåligt samvete över att inte vara tillräcklig jagar många. Rädslan över att göra fel och misslyckas i sitt föräldraskap. Att vara förälder är det svåraste jobbet som finns. Men behöver det vara det? 

Kursen Jag som förälder ger dig en möjlighet att få perspektiv på och kanske ändra synsätt på detta. Under 5 måndagskvällar träffas föräldrar för att tillsammans finna stöd och verktyg för att utveckla sig själva och därmed sin föräldraroll. Med olika gestaltiska metoder och teorier ökar din självkännedom.

Delar du föräldraskapet med någon, kom gärna båda två för att tillsammans finna er väg till ett enklare förhållningssätt.

Datum och orter:
5 vardagskvällar kl 17.30 – 20.30 Nästa kurs under planering.
Plats: centralt i Göteborg
Kursen leds av Helena Mering och Karl Sandstedt
kursavgift: 2 320 kr inkl moms

Kursen vänder sig till dig som:

- har en längtan att stanna upp och reflektera över dig själv och dina behov

- söker stöd i din föräldraroll


Innehåll:

- pröva olika metoder för personlig utveckling, till exempel kroppsmedvetenhet, utforskande dialog, och guidningar

- reflektera över dig själv och föräldraskapet

- träna på kommunikationsmönster teorianknytningar till det vi gör


Ledare:
Samtliga kursledare är utbildade vid ett Gestaltbaserat institut och är diplomerade gestaltterapeuter eller organisationskonsulter.

Mer information:
Har du frågor välkommen att kontakta Monica Hagbok på telefon: 08-10 81 71 eller per mail: monica.hagbok@gestaltakademin.se

               Gestaltakademin i Skandinavien | Birger Jarlsgatan 58 | 114 29 Stockholm | 08 - 10 81 71 | info@gestaltakademin.se | © Gestaltakademin 2012